Apparaten en accessoires
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
water1400 g
-
dried green lentils300 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
long grain rice150 g
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
onions quartered620 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
100 g sour creamgoat's milk yoghurt100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
23 g
Calorieën
2155 kJ /
515 kcal
Vetten
10 g
Vezels
16 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
persian vegetarian
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Puy Lentil Dip
45min
Aubergine Bhurta
30min
Chickpea Sundal
6u. 45min
Stuffed vegetables
1u. 5min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Tomato Rice
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1u. 10min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Red Lentil Soup
40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min